Wat is Lync Online

Communiceer met anderen via chatberichten, videogesprekken en onlinevergaderingen.

Mogelijkheden
  • Maak gebruik van actuele aanwezigheidsinformatie, inclusief foto's, beschikbaarheidsstatus en locatie, en chatberichten om efficiënt en effectief te communiceren.
  • Voer via uw computer spraakgesprekken met andere Lync-gebruikers in de organisatie of in andere organisaties die Lync gebruiken.
  • Maak, controleer en neem deel aan vooraf geplande of spontane audio-, video- en webvergaderingen met mensen binnen en buiten uw organisatie.
  • Verbeter onlinepresentaties met gedeelde schermen en virtuele whiteboards.
  • Laat klanten deelnemen aan telefonische vergaderingen met Lync, ook al beschikken ze niet over Office 365.
Abonnementen en prijzen
U kunt Lync Online kopen als een afzonderlijk abonnement of als onderdeel van een abonnement op Office 365.     30 dagen zelf Lync en andere Office365 onderdelengebruiken gratis!
Verbinding maken met personen buiten onze organisatie (Federatie)
Lync Online biedt de mogelijkheid om te communiceren met personen binnen, maar ook buiten de organisatie via een zakelijke account.  In het beheercentrum van Lync Online vind je de optie domeinfederatie. Wanneer deze optie is ingeschakeld is het mogelijk om met andere bedrijven, leveranciers of klanten buiten het eigen bedrijfsnetwerk te communiceren via Lync Online. Dit is mogelijk voor alle personen die de beschikking hebben over een Microsoft Live ID of een eigen Lync account. Neem gerust contact met me op om te kijken hoe dat voor jouw organisatie werkt.

Meer informatie over Lync Online